Tusan. jag har inte varit här på väldigt länge. saknad eller inte tälger inte en historia. I vart fall så räcker inte tiden till för bloggen förtillfället när jobb o studier tar all min tid och uti mellan familjen
Det passade perfekt till älgbiffara och Västerbottenosten utan att ta överhand. Eftersom min man tyvärr i stort sett aldrig jagar nuförtiden så köper jag vilt när abstinensen blir för stor
älgfärs. 1havregryn. 1mjölk eller vatten. 1ägg. 1gul lök, riven. 1ekologisk citron, det gula av skalet rivet. 1färska örter, t ex rosmarin, timjan, persilja
Igår blev det experiment i köket tillsammans med Göran. Hans idé var att vi skulle fylla biffar med bacon… så det gjorde vi… och det blev mycket lyckat
Blanda färsen med salt och peppar. Tillsätt äggulorna och grädden. Blanda allt noga. Forma till biffar. Stek biffarna 3-5 min per sida eller tills de är genomstekta
Här hänger Kalle på tork. Men det blev inte bra, då det var för fuktig luft, sa allt åkte in i ugnen på 40 grader varmluft i några timmar med ugnsluckan på glänt
Det här var vår förra fredagsrätt och my good vad gott det var. Jag gillar hemlagad ravioli men den tiden finns sällan efter jobbet en fredagskväll hos oss, men den här var riktigt god och något vi definitivt kommer äta igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.