Festlig kycklingfilé i dragonsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfilé
  • salt
  • 75 g champinjoner
  • 0.25 st röd paprika
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 msk hackad gräslök
  • 75 g philadelphiaost
  • 1 dl vitt vin
  • 1.5 dl hönsbuljong
  • 1.5 dl grädde
  • 1/2-1 msk senap
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 tsk dragon
  • 140 g bacon
  • salt
  • 2 msk smör
  • 2 msk mjöl
  • 3.5 dl mjölk
  • salt
  • 0.5 dl parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.