Biffar & bollar Fetaostbiffar. Inget mindre än fetaostbiffar. Fetaost är något vi har väldigt svårt att få nog av, men ibland inser vi att är det roligt att variera lite från vår standard - grekisk sallad
Ericas meny la för ett tag sen ut ett recept på pasta med pesto och halloumi. Det lät så himla gott, så jag gjorde en egen variant men la till bondbönor eftersom det var dags för skörd
Äntligen färdigpackat, imorgon bär det av i ottan till den stora matstaden New York. Det blir en spännande resa där vi skall djupdyka ner i de senaste trenderna
Fetaostbiffar med pasta8 stora1 dl ströbröd2 dl mjölk1/2 gul lök1 vitlöksklyfta1 ägg3 msk färsk basilika1 tsk salt500 g blandfärs150 g fetaost1 tomatsvartpepparSås2 dl crème fraiche1/2 dl chilisås1 vitlöksklyftasalt, pepparRör ihop ströbröd och mjölk och låt det svälla i 10 minuter
Det här var en riktig höjdare. Efter all julmat kändes det helt rätt med andra typer av smaker. ) Biffarna är i allt väsentligt hämtade ur Anne Aobadias kokbok Matkärlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.