Filé mignon black and white
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 500 g oxfilé
  • Smör till stekning
  • Flingsalt
  • nymald svartpeppar
  • 2 dl steksky
  • 1 dl Madeira
  • 1 msk oxfond
  • 2 dl vatten
  • 1 krm vit tryffelolja
  • 20 grönpepparkorn
  • Salt
  • peppar
  • socker
  • Några stänk kinesisk soja
  • 1 msk smör
  • 1 dl vatten
  • 1 dl vit balsamvinäger
  • 2 schalottenlökar
  • 10 vitpepparkorn
  • 3 äggulor
  • 200 g smält smör
  • 1 knippe persilja
  • 1 knippe dragon
  • Färsk dragon
  • salt
  • 500 g fläskfilé 500 g oxfilé Smör till stekning Flingsalt nymald svartpeppar
  • Tryffelsås2 dl steksky 1 dl Madeira 1 msk oxfond 2 dl vatten 1 krm vit tryffelolja 20 grönpepparkorn Salt peppar socker Några stänk kinesisk soja 1 msk smör
  • Bearnaisesås1 dl vatten 1 dl vit balsamvinäger 2 schalottenlökar 10 vitpepparkorn 3 äggulor 200 g smält smör 1 knippe persilja 1 knippe dragon Färsk dragon salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.