Filets mignons med vermouthsås och oliver
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 - 700 g fläsk- eller kalvfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 kryddmått svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning
  • ½ dl torr vermouth
  • 3 - 4 dl creme fraiche
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 ask kryddkrasse
  • 1 - 1 ½ dl skivade oliver
  • Tillbehör
  • Kokt pressad potatis, eller pasta eller ris
  • 600 - 700 g fläsk- eller kalvfilé 1 tsk salt 2 kryddmått svartpeppar ca 1 msk smör till stekning ½ dl torr vermouth 3 - 4 dl creme fraiche 1 grönsaksbuljongtärning 1 ask kryddkrasse 1 - 1 ½ dl skivade oliver Tillbehör Kokt pressad potatis, eller pasta eller ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.