Sparris, oliver och kalvsky
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 gröna sparrisar
  • 11 dl kalamataoliver utan kärnor, grovhackade
  • 12 dl kalvfond (OBS! utspädd om koncentrerad)
  • 11 dl riven parmesanost
  • 1 olivolja
  • 1 ev salt
  • 116 gröna sparrisar 1 dl kalamataoliver utan kärnor, grovhackade 2 dl kalvfond (OBS! utspädd om koncentrerad) 1 dl riven parmesanost olivolja ev saltSkär eller bryt bort det nedersta på stammen på sparrisen. Stek sparrisen hastigt i olja i en stekpanna, tillsätt oliver, parmesanost och kalvfond, koka ihop till god smak. Servera med stekt lamm.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.