Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomateroch getost
Vispa ihop äggen med yoghurt och vatten, och blanda ned tillsammans med oljan. Jag hoppas att du hittat något frestande bland mina tidigare fiskrecept - tomatströmming, torskrygg med pestotäcke, gravad lax, ugnsbakad lax med Bostontäcke, örtpanerad havskatt - för idag tänkte jag i stället bjuda på något helt annat
Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar. Rosta valnötterna hastigt på medelhög värme i en torr panna
Dela tomaternaoch lägg en halva i varje form. Fördela tapenade och getost i formarna. Vispa ihop ägg, grädde, timjan, salt och peppar och fördela i formarna
Skär tomaterna i halvor. Rulla ut smördegsrullen på en plåt med bakplåtspapper. Gör att förbereda i god tid och sedan grädda när gästerna kommer eller servera kall
Blanda ihop svampen med smulad getost, bacon och strimlade soltorkade tomater. Vi har rätt mycket torkad blandsvamp i våra gömmor och varför inte göra en svamppaj medMedelhavs-touch
Pensla med olivolja och lägg en rosmarinkvist på varje. Fyll formarna till hälften med deg. Skiva löken tunt och dela tomaterna, fördela lök och tomat på muffinsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.