Fisk- och skaldjursgryta
svensksmak.se
svensksmak.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • MUSSELKOK
  • 1 kg blåmusslor
  • 1 dl olivolja
  • 2 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 dl vitt vin
  • 5 dl vatten
  •  
  • GRYTA
  • 600-800 g lax, torsk eller liknande
  • 100 g skalade räkor
  • 1 gul lök
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 morot
  • 1 bit rotselleri
  • 1 liten purjolök
  • 1 liten fänkål
  • 1 liter hönsbuljong
  • ½ g saffran (1 paket)
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 stjärnanis, lätt stötta
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl olivolja
  • medelhavssalt och nymalen vitpeppar
  • plockade örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.