Rör ihop crème fraiche, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke. Vänd ner skaldjur (avrunna om de legat i lake), purjo, tomater, spenat, citron (smaka av med citronsaften) och pasta
Skala och finhacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Ta bort kärnor och hinnor från chilin. Fräs lök och paprika i lite matfett tills löken är mjuk och glansig
Blanda med sallad, kapris, ägghalvor och klipp över lite gräslök. Lägg in laxen i ugnen med lite salt och peppar, på ca 200-225 grader i ca 10-15 minuter. Blanda crème fraiche med rom, citronsaft och citronpeppar och ställ i kylen i ca 20 minuter Skär upp den kokta sötpotatisen på ett stort fat och dela den färdiga laxen i små bitar
Lägg nudlar på tallrik och toppa sedan med salladsingredienser, marinaden, laxen och chilimayo. 350-400 g nudlar (jag väljer kolhydrat och glutenfria). 1 röd chili, urkärnad och tunt skivade. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. 350-400 g nudlar (jag väljer kolhydrat och glutenfria). 1 röd chili, urkärnad och tunt skivade. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Barnen gaddade ihop sig idag och önskade sig en av sina favoriträtter – brinnande kärlek. Det är en klassisk dansk rätt som i sin enklaste form består av potatismos och knaperstekt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.