späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Sänk värmen till medelvärme och låt puttra. Blanda röd curry i kastrullen med den reducerade kokosmjölken, fräs under omrörning tills det bildas ännu mer olja
Förbereda nudlarna ) blanda med sesamolja, tamarisoja, salt, peppar). Lägg nudlar på tallrik och toppa sedan med salladsingredienser, marinaden, laxen och chilimayo
På senare dar har jag börjat laga mat med inspiration från det asiatiska köket allt oftare. För någon dag sedan gjorde jag denna fräscha och riktigt goda laxrätt med just asiatiska influenser
Mixa äggulorna med cashewsmöret. Blanda äggulor och cashewsmör med honung och vatten. Blanda de torra ingredienserna och äggvitorna med cashewsmörblandningen
Men det var bara att kliva upp och iväg till jobbet med alldeles för få timmars sömn i kroppen. Alltså det är så himla gott med lax, och idag gjorde jag en variant med en smak av Thailand
cashewnötter. 1smör. 1flingsalt. 1garam masala – kryddblandningSmält smöret. Lägg i cashewnöttter, garam masala och salt och fräs nötterna i några minuter tills de fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.