Chili con carne med créme fraiche, avokado & tortillachips. Fördela ut chili con carnen i skålar och toppa först med en klick créme fraiche sedan riven cheddarost, rödlök och avokado
Blanda riset med kokosmjölk, vatten och salt en kastrull och koka riset precis klart. Tillsätt halloumi, linser samt sallad och låt allt bli genomvarmt
Häll av, skölj och låt linserna rinna av väl. Blanda alla torra ingredienser och linserna i en bunke. Skölj linserna och lägg dem i blöt över natten, eller minst 12 timmar (eller häll kokhett vatten över dem och låt stå 1 timme). 0,75 dl torkade röda linser. 0,75 dl torkade röda linser 0,5 dl linfrön 1,5 dl pumpakärnor 1,5 msk fiberhusk 0,75 tsk salt 0,5 tsk chiliflakes 1,5 tsk spiskummin 1 msk olivolja 2 dl kokande vatten ev flingsalt att strö över
Servera med kalkonkött och bröd. Häll av spadet från linserna och skölj dem i kallt vatten. 400 g röda linser. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili
Spola undertiden linsernamed kallt vatten i ett durkslag och låt rinna av. Servera gärna salladen tillsammans med grillat kött eller kyckling om man inte vill äta helt vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.