Den blivandefinalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen med sin sötsura dillsås. Han sade så kloka ord om smaksättningen att jag inte längre skäms för minaförmaningar när jag publicerademitt recept
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övrigaingredienseri en mixer och mixaihop det snabbt
Lägg fiskbullarna ovanpå med sin sås. Ät en sallad till. Fördela det över fiskbullarna. Fördela riseti 2 smorda eller 1 större eldfast form. Ställ formarna mitti ugnen ca 10 minuter eller tills rätten har fått lite färg. 2 st ris. 1 st fiskbullar. 60 g philadelphiaost. 5 tsk timjan
Häll upp oljan i en liten kanna. Mixa ägg, vinäger, senap, salt och peppar i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle under tidenmaskinen är igång, kör tills det blir en tjock majonnäs
Späd sedan med buljongen från fiskbullarna och mjölken. Tärna papriken. Fräs lök och curry i smör. Tillsätt det hackade äpplet och den tärnade paprikan
Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde liteändringar, lade tillpotatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Det finnsfiskbullar och det finnsfiskbullar. Dessa quenell-liknandehärligheter kan varmt rekommenderas och tillsammans med fänkålssåsen så får man en mustighistoria med härligkonsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.