Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övriga ingredienser i en mixer och mixa ihop det snabbt
Späd sedan med buljongen från fiskbullarna och mjölken. Låt detta koka upp och smaksätt med salt. Tycker det är godast att servera denna fiskbullegryta med kokt potatis och sallad
Klicka i en ganska så stor smörklick i ugnsformen och lägg sedan dit fiskbullarna. Efter halva tiden kan du ta ut formen och vända på alla fiskbullarna och sedan in igen i ugnen
Köper min på Hemköp men misstänker Ica's har samma innehåll med annan etikett. Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde lite ändringar, lade till potatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Hemmagjorda fiskbullarmed persiljerotmos. Stek med lite olivolja tills de har blivit fasta. Fiskbullar 20 st. 1 pkt (4 block) torsk1 ägg1msk fiberhusk1rödlök1msk matlagningsgräddeHacka rödlöken och förstek så den blir mjuk, mixa med fisken och fiberhusken och grädden. Koka 2 st persiljerot och mixa sedan med en msk keso och en msk matlagningsgrädde, salta. Dela ett kokt ägg 2 ggr och blanda med lite grädde, salta och krydda med dill
Fiskbullar600 g torskfilé, eller sejfilé 1 gul lök 1 ägg ca 2 dl vispgrädde 2 msk dill, finhackad 2 fiskbuljongtärningar rapsolja, till stekning salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.