Servera färsspetten medcouscoussalladenoch yoghurtdressingen. Smaka av med salt. Couscoussallad. Skala och riv vitlök och finhacka persilja (finhacka även persilja till dressingen)
Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Lins ochcouscoussalladmed chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. Avsluta med 1 dl svarta oliver
Smaksätt med salt och peppar. Skala och strimla morot och kålen tunt. Kör snabbt på puls i en matberedare med äggulor och citronjuice tills det blir en grov fiskfärs
Koka upp vatten tillsammans med buljongtärning och smör. Avsluta med några varv med pepparkvarnen. Det här blir riktigt gott och passar bra på buffébordet eller till exempel till grillat
Blanda grädde, råsocker och en urskrapad vaniljstång tillsammans med bönskidan i en kastrull, återanvänd gärna kastrullen som du kokte jordgubbarna i så sparar du lite disk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.