Ta upp färsen och forma tre biffar med vattensköljda händer. Lägg fiskburgarna i bröden tillsammans med salladsblad, groddar, skivad lök, skivad tomat och dressing
När vi gjorde kall romsås till den panerade fisken för första gången och jag tog sonen till hjälp med avsmakningen ville jag ha mer citron i för smakens skull men fick då veta att det blir för mycket sur smak, istället skulle jag riva citronskal och ha i
Lägg fisken i en skål och mosa den med en gaffel. Servera endera på bröd med skivad tomat, gurka, rödlök och sås till eller på tallrik med potatis, grönsaker och sås till
Fiskburgare. Mal i kvarn med lök, vitlök och potatis. Fiskburgare. Stek en skiva surdegsbröd i olja, skär lök tunnt på en mandolin, lägg salad och lök på brödet och en biff därpå, servera med en citronskiva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.