Fiskdelikatess med räkor och musslor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 - 600 g fiskfilé (rödspätta eller torsk)
  • 1 burk musslor i vatten
  • 100 g skalade räkor eller 200 g oskalade
  • 2 ½ dl ris
  • Salt
  •  
  • Till fiskkokning
  • 2 dl vitt
  • torrt vin
  • 2 dl fiskbuljong
  • Salt
  • 4 vitpepparkorn
  • ½ lagerblad
  • 1 bit purjolök
  •  
  • Till sås
  • 2 ½ dl spad från koket
  • Musselspad
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 2 äggulor
  • Salt
  • Peppar
  • Citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.