Torsdag - Fiskfärs till biffar och burgare. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Fiskfärs är också en favorit till vardags, t ex i en burgare. Fortsätter på veckans tema fisk, måndagens och tisdagens inlägg hittar du här och här, och har kommit till fisk som snabbmat
Blanda alla ingredienser till en fiskfärs. 600 g vit fiskfärs. 600 g vit fiskfärs. Det är nyttigt att äta ekologisk fisk eller finns en sådan överhuvudtaget
400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer. 400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer
Helst skulle jag givetvis ha malt fiskfärs, men förutsättningarna saknas. Är man vid sina sinnens fulla bruk om man ställer sig och spontant börjar experimentera fram det perfekta receptet på torskqueneller, en snöig onsdagskväll i januari
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.