Skär squashen och morötterna i strimlor, skala tomaterna och skär dem i bitar. Koka Tagliatelle all'Uovo Barilla till hälften av deras koktid, häll av vattnet och låt pastan svalna i en ugnsform med lite olja
En len timbal på just detta som rundas av med en riktigt god räksås. Timbalen. Timbalen. Precis innan timbalen är klar häll grädde i buljongen och koka upp
Torsdag - Fiskfärs till biffar och burgare. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Fiskfärs är också en favorit till vardags, t ex i en burgare. Fortsätter på veckans tema fisk, måndagens och tisdagens inlägg hittar du här och här, och har kommit till fisk som snabbmat
Blanda alla ingredienser till en fiskfärs. 600 g vit fiskfärs. 600 g vit fiskfärs. Det är nyttigt att äta ekologisk fisk eller finns en sådan överhuvudtaget
400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer. 400 g färs på vit fisk, vi använde torsk (bäst blir det om fisken inte har varit frusen innan eftersom smeten då gärna blir för blöt) Har du inte fiskfärs så kör du fiskbitarna antingen i en kvarn eller i en mixer
Lammfilé inlindad i bacon med rödvinsås och potatistimbal. Med timbalen och rotfruktsfyllningen gick det väldigt mycket tid åt till att tärna fint-fint-fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.