Grovhacka räkorna och blanda med timjan och vitlök. Toppa med räkblandningen vid servering. Tillsätt fond, grädde, stjärnanis, sambal oelek ochapelsinskal
) blir det en härlig värmande fisksoppa, som gör slut på eventuella rester av saffran som finns kvar efter julen och är i säsong nu med fisk och skaldjur samt rotfrukter
8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
slät med stavmixer. chili. peppar, buljong ochapelsinjuiceoch färsk eller torkad timjan. (vi hade en rotselleri och lite vitkål hemma som vi hade i också)
Smaka av med saft från en apelsinoch salt och peppar. Garnera med riven morot eller apelsinskal. Bryn i chilipulveroch olivolja i några minuter och häll sedan på buljongen
Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.