Blanda alltsammans med mjukt smör, salt och peppar. Lägg smöret kallt. 50 g smör. Riv parmesanosten. Hacka tomaterna (som bör vara uppblötta i hett vatten och avtorkade) och basilikabladen
Stek fisken i smör. Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. Tillsätt citronsaft och ca 1 msk smör. ca 1 msk smör
Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Ofta när du beställer in en pasta carbonara så möts du av en vattnig gräddig pasta med lite bacon. Efter min vinresa till Toscana så testade jag ett par riktigt bra Pasta Carbonara och även om jag inte har samma recept så kom jag hyfsat nära med det här receptet
Det är många som spetsar med sina egna ingredienser. Smält smöret och häll i mjölet. Jag försökte köra på ett hyfsat klassiskt recept som följt med ett par år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.