Ungefär som i Hela Sverige bakar, fast ändå inte. Johan Theorins sommarprat om Mysterier. Om konstiga saker, som nästan känns som att mörkret kryper lite för nära inpå
Eftersom det inte bara är kanelbullens dag idag utan också djurens dag så kändes det inte mer än rätt att baka kanelbullar helt utan att något djur skulle behöva lida
En del av er har säkert hört/sett att jag har vägrat baka med dadlar eftersom jag tycker att dom är så äckliga och jag därför inte finner någon poäng i att baka med dom eftersom resultatet inte kommer att bli något jag uppskattar
Jo, biff med bambuskott – precis som på kinakrogen. Det smakade faktiskt precis som på krogen, fast kändes inte lika flottigt och det här köttet blev mörare och finare än det man får på restaurangen
en plastpåse mjöl som du ruskar levern i. 850 gram lever (som du sedan rensar från senor och hinnor och skivar eller strimlar). 850 gram lever (som du sedan rensar från senor och hinnor och skivar eller strimlar)
Ganska fast i konsistensen vilket passar till den goda grytsåsen och så blandade jag det med grädde och smör i stället för mjölk och smör som jag brukar
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.