Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarnoch igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
PANNCOTTA MED VIT CHOKLAD OCHHALLONSÅS. Toppa pannacottan medhallonsåsen precis innan servering. Det funkar förstås utmärkt med passionsfrukt eller andra syrliga bär om man inte gillar hallon
Mosa dem och blanda med sockret, smaka gärna av om du vill lägga till lite mer socker. Vit choklad blir ju lätt väldigt sött så därför passade det fint med en lite syrlig hallonsås att toppa pannacottan med
Jag blev serverad glass smaksatt med brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.