Den här rätten åt jag till middag härom dagen och det var verkligen så gott. Receptet har ni här. 100 gram kyckling, vitkål, spenat, broccoli, 1 morot, 1/2 avokado, 1/2 lök, squash och solrosskott
Fläskkarré. Stek i en stekpanna ingefära och salladslök och servera med salladen. Koka upp 1 liter vatten och dela isbergssalladen. 1 huvud isbergssallad. 1 knippe salladslök
fläskfärs. isbergssallad. isbergssallad Topping. 2 st salladslök. 1 st romansallad alt. fläskfärs 3 klyfta(or) vitlök 2 msk rapsolja 1 st rödlök (mellanstor) 2 msk fisksås 300 g Haricots verts 1 st röd chili 1 kruka(or) koriander 1 kruka(or) mynta 2 st lime 2 st salladslök 1 st romansallad alt
½ teaspoon hot chile powder, preferably Thai or Lao. ¼ cup raw sticky rice (see Note) or 2 tablespoons roasted rice powder (available at Asian markets)
Servera salladen på ett stort fat. Blanda alla ingredienserna till dressingen. Skala morötterna och riv dem till långa strimlor genom att dra dem med långsidan längs med ett rivjärn
Lägg ner fläsk och stek till fläsk bli brunt och krispigt. 1 Blanda ihop fläsk med ingredienser. servera med gurka eller sallad ,1 bit citron. kyckling eller räkor 200 g fläsk
Lägg ner fläsk och stek till fläsk bli brunt och krispigt. 1 Blanda ihop fläsk med ingredienser. servera med gurka eller sallad ,1 bit citron tips man kan byta till annan kött till exampel. kyckling eller räkor 200 g fläsk, skuret i bitar. 200 g fläsk, skuret i bitar 4 msk Tunn soja sås (göra från böner) Svartpeppar Oyster sås 1 msk Stekt ris Kokt ris, 5 dl rekommenderas 1 gul lök, småbitar 1 tomat, småbitar 1 morot, småbitar Broccoli 1 bit vitlök, småbitar Smör eller margarin 2 ägg 2 msk fisksås 1 msk socker 1 msk oystersås
Så nu idag vill vi äta Som Tam Thai (het syrlig papaya sallad) till middag ikväll. som tam thai. Servera salladen överströdd med krossade jordnötter på en bädd av salladsblad
Istället blev det Thaisalladen med en dressing jag nästintill skulle kunnat döda för. Vi har nu lagat middag från Linas Matkasse i två dagar och båda middagarna har varit över förväntan
blandad sallad. 1 kg färskt sidfläsk, ej rimmat eller rökt. 1 kg färskt sidfläsk, ej rimmat eller rökt 2 st gul lök 3 st vitlöksklyftor 1 msk rapsolja 3 msk ljus soja 3 msk fisksås 3 dl vatten 2 st saft från lime 2 msk finriven ingefära 3 msk lönnsirap 0,5 tsk salt 1 tsk finhackad habanero 2 tsk vitvinsvinäger Fyllning 2. 150 g sugar snaps blandad sallad 3 st sommarlök färsk koriander färsk mynta Skriv ut
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.