Now comes the hard part, pounding everything using a mortar and pestle (If you don’t have a mortar and pestle you can blend the ingredients in a food processor (but I’d really recommend you invest in a Thai style mortar and pestle)
Recept. chrysse. ons, 2013-09-11 21. 35. (0). Stekt det okokta riset i en stekpanna tills den blir gyllenbrun. Häll över i en mortel och stött riset lite grovt
Som jag tidigare berättat så har jag besökt Thailand flera gånger och älskar det thailändska köket. Larb Moo heter rätten som är en riktigt het och syrlig sallad som jag med glädje äter en varm sommardag
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Ingredienser Portioner. 4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.