Häll i äggsmeten, rör lite i botten med en gaffel. Strö över örter och flingsalt. 14 bacon. 11 tomat. 11 ⁄2 dl riven ost t ex prästost eller cheddar. 1färska örter, t ex oregano, basilika eller hackad gräslök. 1smör till stekningVispa ihop ägg, grädde salt och peppar i en skål. 1Stek baconskivornaoch lägg dem på ett hushållspapper. 1Skiva tomaten tunt. 1Lägg på tomaternaoch strö över osten. 1Lägg på baconskivorna
Baconoch paprika omelett tillsammans med en rostmacka, körsbärstomaterochgurkskivor. Tvätta paprikan och skär i mindre bitar, skär även baconet i mindre bitar
Skär bacon i småbitar och stek den tills den är lite knaprig. Jag gör inte så oftaomeletter, men har inspirerats av en god vän som gör smarriga och matiga omeletter
Skär baconoch lök i bitar och stek så de får fin färg. Det finns en omelettsom faktiskt slår alla andra på fingrarna hur tunna, krämiga och vällagade dom än är och det är denna rustika bondpannasom jag kallar den
Sätt ett lock på stekpannan och låt omeletten bli klar medan du steker baconoch lök. Omeletten bli krämig och fin när den får sköta sig själv under locket
Stek bacon i en stekpanna med lite smör, tillsätt lök och bryn lite till. Idag vill jag tipsa er om en godomelett, för det är ju en av de bästa sakerna man kan äta till frukost
Dela den koktapotatisen, baconen, purjonoch fräs det i en panna. Lägg i delade cocktailtomateroch stek på låg värme tills omeletten är klar (går o vända omeletten för att påskynda processen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.