Fläskfilémed rotfrukter, ädelostsås & en gnutta hösttouche. Putsa och skär fläskfilén i bitar. Och visst blir det lite höstfeeling med rotfrukter och vinbärsgelé
Servera till stekta fläskfilémedaljonger. En sallad på rucola, avocado, fint tärnat äpple, gurka och pumpakärnor med kallpressad olivolja och pressad citron passade fint till den här rätten
1 fläskfilé putsas och skäres i lagom stora bitar. 150 gram ädelost1 gul lök hackas3 dl grädde av valfri valör2 dl vattensalt, svartpeppar, rosépeppar och lite soyaBryn lök och fläskfilén. 1 fläskfilé p
Servera pastan medfläskfilén och ädelostsåsen. 600 g fläskfilé. Putsa och skär fläskfilén i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn köttskivorna i 1 msk smör, krydda med salt och peppar. 600 g fläskfilé
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.