Krydda med salt och peppar. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Det är en oerhört smarrig dubbelmarinerad fläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Krydda med salt, peppar och rosmarin. Börja med grönsakerna. Skala potatis, morötter och lök. Lägg smöret i en liten långpanna och låt det smälta i ugnen
Stek fläskfilén i skivor, salta och peppra. Lägg mjölet i en hög på bordet Och gör en grop i mjölet. Lägg upp pastan, lägg på fläskfilénoch häll på såsen
Helgrillad fläskfilémed rostade grönsaker och grillad-paprikasås. När vi närmade oss vårt hus efter en långhelg på vift insåg vi att grönskan som legat i dvala länge nu fullkomligt exploderat och döda blommor från i fjol trängdes med pigga maskrosor och gräset kunde slås med lie
Putsa och skiva en fläskfilé. På ett gäng matbloggar har de nu en tävling med Cantadou, och när jag bläddrade runt bland bidragen inspirerades min mathjärna till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.