Lyxig pastarätt medfläskfilé. Skiva fläskfilén och smörstek den. 1 st fläskfilé, ca 600 g. Skölj ur pannan med vatten och spara skyn, det ska vara 5 dl. 1 st fläskfilé, ca 600 g 1 msk soja
Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. -Mama Skogly ♥ 1 st fläskfilé. 1 st ägg att pensla med
Börja steka fläskfilén på medelhög värme. Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Häll i spenaten tillsammans med löken och sist svampen. Klicka i creme fraichen och späd med mjölken. Låt puttra ihop sig och smaka av med salt och peppra
Tänk er en perfekt grillad ryggbiff du just beställt in på restaurang som bara är sååå inbjudande när den kommer ut och enligt menyn ska serveras med rödvinssås
Putsa fläskfilén, skär i skivor eller breda strimlor och stek i omgångar. Den här gratängen med en kanongod sås åt vi på alla hjärtans dag till en stor härlig sallad och även pasta för de som ville
Det blir mycket grillat nu och lär så bli i några månader till. Men ibland blir jag så less det och då är det gott att göra en gryta, gratäng eller liknande
Idag blev det en jättegod söndagsmiddag, kyckling med champinjonsås. Såsen gjorde jag som jag brukar, idag med färska champinjoner eftersom jag hade det hemma, men ta den svamp du gillar och har tillgång till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.