Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Mozzarellafylld fläskfilé. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Men när en gör något så gott och simpelt som detta så vill man ju bara dela med sig. Stek dem på medelhög värme i en stekpanna med lite olja tills de fått fin färg
Red såsenmed redning till lagom tjocklek. Bryn fläskytterfilén i dill och rödlök, salta och peppra. Skiva rotfrukterna och häll på olja, salt och peppar
Vi valde middagspannan med smak av Balsamico & Rostad vitlök som beskrivs så här av Kelda "En komplex och lyxig smak som är lite mer avancerad att göra själv från grunden, samtidigt är det en populär smak till kötträtter"
Krydda med salt och peppar. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor
Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.