Imorgon bjuds det på rester från dagens middag som bestod av baconlindad fläskfiléoch blomkålsmos. Gör ett djupt snitt i fläskfilen och fyll den med en blandning av persilja, vitlökoch smör kryddad med salt o peppar
Grillad fläskfilémed confiterad vitlökoch bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Vi åt vår fläskfilémed rödvinssås och ugnsrostade jordärtskockor
Fläskfilémed pesto ochvitlök. Tag en stycken fläskfilé eller fläskytterfilé modell större (som verkar vara samma sak, bara pumpad med vatten och ett gäng tillsatser) och putsa den fri från hinnor och senor
Skiva fläskfilénoch stek den i rapsolja salta och peppra. Servera med stekta tomater och salladsblad. Skiva purjolöken, finhacka vitlökenoch stek dem mjuka i olja salta och peppra
Vi valde middagspannan med smak av Balsamico & Rostad vitlök som beskrivs så här av Kelda "En komplex och lyxig smak som är lite mer avancerad att göra själv från grunden, samtidigt är det en populär smak till kötträtter"
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Jag kom hem med min fläskfilé i en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikett med ett emblem i guld som skrek Mannerström
Fylld fläskfilé som tillagas i ugnen och en god krämig potatisgratäng till det. Variera rätten med att fylla filén med cantadou vitlöksost, färsk hackad timjan och finhackade färska tomater
Rör ihop grädde, mjölk, riven vitlök, salt och peppar. Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.