Det här bakverket är en av mina favoriter. När jag skulle på första castingen i hela Sverige bakar så skulle man ha med sig något bakverk och då tog jag med de här
Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet. Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den med svampblandningen
Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner. Snart påsk och det utlovas härligt väder till slutet av helgen
Strö över resten av paprikan. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Servera med vildris och någon kvist av en vacker och passande ört. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Bred ett lager dijonsenap på lövbiffarna och fördela fyllningen på ena halvan av varje lövbiff. Avslutarmed ett kinesiskt ordspråk som i all sin enkelhet är värt att tänka på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.