Platta till kroppkakorna något och stek dem på medelhögvärme tills de får fin färg på båda sidor. Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet
Jag formade färsen till en avlång klump, med en skåra i mitten som gick nästan igenom ugnsformen. Dit in satte jag svamp-lök-bacon-persilja blandningen, och stängde sedan igen fickan så ingenting av fyllningen syntes
Mixa bönorna fint och blanda sedan ihop allt till en jämn smet. Servera med tillbehören. Låt den stå och svälla i 10 minuter. 290 g GoGreen svenskodlade färdigkokta svartabönor
Jag valde att steka med potatisklyftor ochmorotsstavaroch fick på så vis allt i samma form. Smöra en ugnssäker form och lägg ca hälften av köttfärsen i formen (tänk att det ska bli en avlång limpa)
Rör ihop matyoghurt med pepparrot, smaka avmed salt. Strö över lingonochpersilja. Krydda med salt och peppar, blanda ner bönoroch timjan och fräs ett par minuter till
Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner. Snart påsk och det utlovas härligt väder till slutet av helgen
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling avlivsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.