Frosting. Dags för frostingen. Frosting. Dessa har en sån len härlig kola frosting (dulce de leche är kolakräm som finns att köpa färdig eller om man kokar en burk sötad kondenserad mjölk i vatten i 3 timmar så blir det dulce de leche). Vispa ihop alla ingredienserna till en fluffigfrosting, ca 5 min
Tillsätt därefter strösocker och vaniljsocker och vispa fluffigt. En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
Recept. Mia Veronica Pa. tors, 2013-08-01 19. 42. 5min. (0). Smält chokladen och blanda sen samman allt. Denna sats räcker till en kaka gjord i en mindre form, ca 30x20
Vispa upp den kalla chokladgrädden till en härlig fluffigfrosting att spritsa över muffinsarna. Smält ner den vita chokladen och rör till en jämn massa
Jag vet inte vad det är, men det är som om det är meningen att man ska blanda just körsbär och mandel i en tårta och sedan täcka in den i en vitchokladfrosting
Om du gillar vit choklad kan du hacka upp lite grova eller små bitar och strö över. Frosting. Medan ugnen bakar kakan är det dags att röra ihop krämen eller frostingen
Den första rätten är en underbar len och fluffig äggröra som presenteras i ett rent äggskal. Stort tack för tipset om att servera lätt ångad vit sparris på detta sätt Fredrik
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.