Själva kakan är både glutenfriochmjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Gluten, mjölk, äggfritt -. Jag hade tidigare provat göra en glutenochmjölkfri smulpaj till någon annan så detta kom jag på att jag kan ju bara göra "smulet" uppepå
Kakorna gräddade jag på 150 grader i ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader. ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min
Rör ned sockret i den varma smör- och chokladblandningen. Den här kakan går utmärkt att göra på glutenfritt mjöl, kom bara ihåg att det glutenfria mjölet tar färg snabbare än vanligt
Det har förstås spekulerats vilt i vilka frågor som skulle avhandlas och dryftas vid hans och statsminister Reinfeldts superhemliga möte i Rosenbad igår
Vill man ha dem mer tuggiga än knapriga - använd vanligt socker/ honung och lite mindre tid. Smält smör med socker och låt det koka och bubbla några minuter
Eftersom sirapen är rejält söt är det gott med något syrligt som bryter av, så servera gärna sour-cream till, eller grekisk yoghurt blandad med vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.