Relationen mellan mig och short ribs av nöt är en ständigt pågående kärlekshistoria. Shortribsen har inte förlorat sin smak, men kan ändå serveras möra
Smörj och bröa en form. Separera äggen. Vispa gulorna med socker, vaniljsocker och bakpulver. Blanda nescafepulvret med mjölken och mikra tills den är kokhet (går väldigt snabbt)
Short ribs till exempel. Det är ett jämrans tjat om sous vide-tillagade short ribs, hur fantastiskt det är och hur man kan få det sönderfallande mört samtidigt som det är tillagat medium eller medium-rare
Receptet på AUSSIE Hot Sangria är baserat på AUSSIE Kangarouge Shiraz, ett medelfylligt, eldigt och generöst australiensiskt vin med välbalanserad blåbärskaraktär och en trevlig eftersmak med inslag av svartpeppar, mynta, lakrits och eucalyptus
After introducing ourselves over a quick coffee and these lovely Almond Butter Brownies by Amy Chaplin + Berry/Ginger Smoothies we started working on the Carrot & Halloumi Burgers and the Avocado Chocolate Mousse that came to be the center of everyone’s attention for the next four hours or so
Första gången var det brisket som skulle grillas och nu är det som ni ser på titeln short beef ribs. Jag har aldrig grillat short beef ribs förut (revben från nöt) så jag valde denna gången att bara köpa en liten bit som skulle räcka för två personer, inte ens 1 kg
Working at the short end, fold the edge of the towel over the cake. Preheat oven to 350°F. Line a jelly roll (10×15”) pan with foil and spray with cooking spray (I like to use the spray with flour)
En halv liter rött, idag var det en shiraz som fick gå med lammet i ugnen. Det blev således både shiraz i sås och glas vid denna måltid och det gjorde bara gott
2012 Jacob's Creek Dry Riesling, Australien. Ostrullar med grillad paprika. Behändiga drinktilltugg som kan ligga klara i förväg och bara skäras upp i sista stund
Om man inte gillar digestivekex kan man alltid byta ut dessa kex mot andra kakor (oreos, short bread, biscotti etc), en tunn tårtbotten eller baka en browniebotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.