Jag gräddade bara ena sidan och lade på ost direkt i stekpannan, tills den smälte och lade sedan på den frästa spenaten/svampen och toppade med lite tomat och pressade citron över
Tomatsaften sugs upp av brödet och ger en frisk smak. Aioli. Toppa med strimlad färsk koriander och servera ganska omgående, så att de rivna äggen inte hinner bli torra
Skördade örtkryddor och savoykål i landet idag. Jag skär dem i fina tunna skivor, kokar dem först i äppelcider (den där gamla sorten, det går bra med öl och aningen honung i brist på sådan)
Skala och grovhacka schalottenlök och vitlök. Smörfräs hacket med chipotle och stjärnanis. Häll på vin, vatten och fond och koka ihop mängden till ca hälften
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Vi bestämde oss för att ta Karl-Johan svamp från skafferiet och la den i blöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.