Jag tyckte det var lika bra att sätta ihop ett längre inlägg med frågor och svar – eftersom att jag har så pass många recept som är vegan och dessutom håller ett kostprogram där man kan välja veganinriktning
Orginalinlägget Benbuljong – Frågor & Svar hittar du på Hälsa som livsstil. I detta inlägg kommer vi svara på några av de vanligaste frågorna vi får när det kommer till benbuljong och hur man gör sin egen
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Äntligen tillfälle att skriva lite utförligare om min fina bok som kom ut i augusti Sju steg till ett friskare jag
Tortellini med het kyckling & grönsakspytt. Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på tre frågor längre ner i inlägget
Har fått sjuukt mycket frågor både irl och meddelande av många hur det går med mandelolja. Jag kommer svara på dessa i detta inlägg, hoppas ni gillar det
Vegetarianism & Djurrätt. Förmodligen vet du att vi har rätt och du känner dåligt samvete/skuld men istället för att ta på dig det hamnar du i ett försvarsläge
Jag brukar använda vatten eller lite uppvispad äggvita istället - men för mer avancerade dekorationer kan det nog vara bra att ha *skriver på inköpslistan* De flesta av dessa specialtillbehör (och en miljon annat du inte visste att du behövde) kan man köpa på butiker som tex Cake&Design, Dekorera mera, Kakburken mflDet som är lite knepigt tycker jag är att man måste planera och se till att ha vad som behövs hemma innan man ska göra en tårta
Ost- och skinkgifflar, 24 st100 g smält smör50 g jäst1 dl ljummet vatten4 dl gräddfil2 tsk salt2 tsk socker4 ägg4 dl dinkelmjölCa 1 liter vetemjöl1 ägg till penslingVita eller svarta sesamfrön eller vallmofrön till topping
Svartpeppar. Sätt ugnen på 200°. Deg. Blanda de olika mjölsorterna, lös jästen i fingervarmt vatten, häll det på mjölet och lägg i olivolja, salt, socker och riven pecorino
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.