Extra mycket smak med oskalade räkor och den syrliga dressingen är bara så god. Blev sminkad och fick en snabb färganalys när jag var inne på Make Up Store i Ö-vik senast
Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
friterade tortillastrips (strimla majstortillas, fritera i olja, låt rinna av och salta). Lite avokado, riven cheddarost och tortillastrips som topping så blir det en läcker måltid
Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Dela och gröp ur avokadon. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Mosa avokadoköttet. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Först ut är en förrätt med avokadooch kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Hummern åt vi kall med avokadohalva, crème fraiche och så en kall sås som vi brukar ha till just hummer - Rhode Island med vitlök - som ni hittar receptet på här
Mixa broccoli, fetaost och saft från citron. Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.