Lägg köttet i en gryta och häll på vatten så att det täcker. Lägg grönsaker, ingefära, salt och pepparkorn i grytan och sjud köttet under lock tillsdet är riktigt mört, ca 2 1/2 timme
Finriv parmesanosten. Grovhacka basilikabladen och tillsätt dem till såsen. 1parmesanost. Stek tomaterna runt om i 2 msk olja tills de börjar spricka och mjukna, ca 3 min. Tillsätt vitlök och 3 msk vinäger, låt sjuda ca 4 min. Dra från plattan och låt såsen safta sig 10 min
Receptet kommer ursprungligen från Matklubben. Det tar lite tid att kavla och grädda bröden en och en, men det är inte mycket värre än att steka pannkakor och resultatet är väl värt den lilla uppoffringen
Som jag redan har berättat så åt vi familjefavoriten kycklingtortilla och lchf-varianten kycklingtortillagratäng i lördags och fick då förfrågan om recepten
Stek löken i smöret tills den tar lite färg, tillsätt kokosmjölk, sojasås och peppar. Småkoka några minuter och tillsätt sen jordnötssmör och hackade jordnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.