Ta ut rundlar av de rostade brödskivorna och lägg en skiva chèvre på vardera brödskivan. Det finns redan tidigare ett recept på chèvre chaud (gratinerad chèvre) här på bloggen, men här har jag varierat det lite
Galetter med chevre, valnötter och spenat. Chêvre chaud är ju en klassiker på så många sätt. Det här receptet hittade jag bortglömt bland mina bilder från en period i våras då jag inte var riktigt lika aktiv med bloggandet
Kanske det blir en ostpaj, har några pajskal i frysen. Ibland blir man bra bortskämd. En av ostarna bestämde jag mig för att göra en liten förrätt av, nämligen chèvre chaud
Så var det nyligen för mig med den klassiska förrätten chèvre chaud. Precis som allting annat går i vågor gör även mat och recept det, i alla fall för mig
Hacka även basilikabladen fint. Pensla brödet med olivolja. Om du vill ha knaprigt bröd kan du förgrilla skivorna först i 1,5 minut. 200 g Getost, Chevre
Ringla över olivolja och strö över salt. Chevreost Ciabatta Rödbetor Salladsmix Små linser Valnötter Honung Olivolja Salt Timjan Vitvinsvinäger 1. - Läs hela inlägget här 4 port
En bit paj, lite sallad, ett par skivor salami (Magnifico), ett par gula cocktailtomater, lite kapris och slutligen ett par skivor baguette med valnöts-färskost toppad med soltorkade cocktailtomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.