Med en massa grönsaker, bacon och ost så har du en hel måltid med just den här frittatan. Med en mindre form blir frittatan tjockare och kan ta lite längre tid att bli klar
Lägg till en massa grönsaker, bacon och ost så har du en hel måltid med just den här frittatan. Med en mindre form blir frittatan tjockare och kan ta lite längre tid att bli klar
Sparrismedbacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Dela baconen i mindre delar och fördela jämnt över stekpannan tillsammans med getosten. Fräs rucolan i en ugnstålig stekpanna, tillsammans med finhackad lök och vitlök i rikligt med olivolja
Gott, praktiskt och mättande med ugnsstekt frittata. Jag använde min runda gjutjärnsgryta vilket gjorde att frittatan/tortillan blev ganska tjock och det straffade sig direkt vid tillagningen
Känn efter med en kniv om sparrisen är klar. Det låter himla flashigt med skum, men det är skitenkelt. Lägg sparrisen på en tallrik, skumma upp såsen igen om det behövs och häll den över sparrisen strö över bacon
I många av de Amerikanska matlagnings programmen har de ofta medsparris som är inlindat i något. Så att baconen får lite färg och att sparrisen håller lite av sin krispig het
Makens slarviga upplägg kunde jag inte fota så ni får hålla till godo med min tallrik. Båda kunde tänka sig kokt sparris och hollandaisesås men då maken dyrkar lax samtidigt som jag inte alls är sugen på det så knaperstekte jag lite bacon till mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.