Gott, praktiskt och mättande med ugnsstekt frittata. Jag använde min runda gjutjärnsgryta vilket gjorde att frittatan/tortillan blev ganska tjock och det straffade sig direkt vid tillagningen
En matig frittata, kan det vara något att fresta med. Tja, det fick helt enkelt bli frittata. En jättegod sådan med smak av Italien som maken och jag åt häromdagen till middag/kvällsmat
Tillsätt tomatpuré, krossad peppar, kalvfond och vatten. Förkoka små jämna potatisarmed skal och bryn dem därefter i lite smör så att de får jämn färg runtom
Ingredienserna till en risotto kan varieras i det oändliga, allt ifrån klassikern Risotto alla Milanese med saffran till Risotto al Barolo med rött vin och korv eller varför inte som här, en variant med härliga och nyttiga grönsaker
Om du vill äta tomater till som såsigt tillbehör så olivoljar du och saltar dem lite grand innan du ställer in dem på ett fat i ugnen medpotatisen de sista tio minuterna ungefär
Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i medharicots verts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.