Reninnanlår med potatis- och getostkaka, svartrot samt portvinssås. Servera svartroten varm, pensla med smör som ni sparat från potatiskakanoch pressa över lite citron
Mycket av det kockarna gör är oerhört imponerande och inspirerande, men samtidigt inte något jag känner att just jag kan återskapa i mitt kök, med mina kunskaper och förutsättningar
Finhacka chokladen och blanda med smöret. Bred ut chokladen på overheadfilm med en palett (lång rak stekspade), gör gärna några stänk med gul karamellfärg
Värm såsen med en klick smör så att den blir blandk och fin. smaka av med gelé eller äpelmos. Följande recept som också är taget från tidningen Allt om mat provade maken idag och det var en höjdare vill jag lova
Smaka av med salt och peppar. Kläd en avlång sockerkaksform med baconskivorna genom att lägga skivorna rakt över formen så att ändarna hänger ut på kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.