Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Ingredienser Portioner. 4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Havtornssoppa med biscotti smaksatta medrostadmandelmassa, flingsalt & choklad. Givetvis går soppan att avnjuta både kall & varm, men med tanke på vädret är nog varm att föredra
Fruktsalladmed exotisk grädde och rostad kokos. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Halvera citronerna och lägg citronhalvorna med snittytan upp. Därför kan de recept som levereras med din matkasse skilja sig något från de recept som du hittar på vår hemsida
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Halvera stora tomater och snitta små och strö ut på en djup ugnsplåt med bakplåtspapper på. Strö över oregano på de rostade grönsakerna och tillsätt sedan de i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.