Frutti di mare med fänkål, tomat och sidfläsk
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 100 gram fänkål , färsk
  • 2 msk olivolja
  • 2.5 msk fänkål, malen
  • 400 gram tomat (er)
  • 2 dl krossade tomater
  • 1.5 tsk tomatpuré
  • 1.5 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
  • 1.5 dl vatten
  • 1.5 dl vitt vin , halvtorrt el halvsött 12,5 vol. %
  • 350 gram pasta
  • 300 st räkor, skalade
  • 100 gram sidfläsk , (Baconrökt fläskkött, strimlat)
  • 0.5 dl persilja
  • 1 chiliflakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.