Jag har insett att vi måste börja tömma ur frysen på riktigt nu. Jag har en förkärlek för att köpa på mig matvaror i mängder för att en tanke kommer över mig när jag är och handlar att "hmmm, det där kan man göra något gott av" och så hamnar det en hel massa grejer i frysen
Ja frysen är knökeful men det hindrar mig inte från att baka ännu mera bröd. jag är beroende en så härlig känsla när man tar ut ett så när på perfekt bröd ur ugnen som man vårdat ett par dagar
De är så bra att ha i frysen, de där champinjonerna. Ofta är det extrapris och då kan man passa på. Fast de är rätt billiga ändå och man kan bära hem en drös för att frysa in
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Vad han ska äta vette tusan, men troligtvis någon av alla andra femtielva matlådor som finns i frysen för det finns numera inte en enda matlåda kvar i skåpet
Efter en promenad i friska luften blev det en värmande gulaschsoppa från frysen. När jag gjorde den här så gjorde jag dubbel sats, så nu har jag matlådor i frysen, bara att tina och värma när man inte har tid eller inspiration, eller såklart att ta med till jobbet till lunch
En "frys-människa" menade hon, är en sådan som alltid gör dubbel sats istället för enkel och ser till att frysen är rikligt fylld av hemlagade maträtter, ständigt redo att värmas
Nu ska frysen fyllas med storkok som vi kan ha med ut på sommarens seglingsäventyr. I helgen slängde jag ihop två olika storkok som totalt ger sju middagar för två personer
Vi tar alla små slattar av frysta bär som frysen kan uppbringa och så sätter vi fart. När vårvindarna viner och solen fått för sig att gömma sig bakom de gråa molnen då kokar vi sylt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.