Den första veckan på jobbet efter semestern satte sina spår. Jag däckade i går kväll. Inte av överansträngning, för att vara ärlig, utan snarare av ovana vid att gå upp på morgnarna och att ägna mig åt något annat än att njuta av dagen
I söndags morse kände jag för att pröva något nytt och laga en lite lyxigare frukost. Efter några sökningar insåg jag att jag ville pröva krabbelurer , men att jag inte riktigt kunde förlika mig med ingrediensernas mängder
Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året. Här har vi inte legat på latsidan alls, även om det ser ut så bloggen
För nån vecka sedan skulle vi få en av döttrarnas svärföräldrar på middag, och då passade jag på att dyka på huvudet ned i frysen för att hitta något lämpligt att laga efterrätt av
I går var det då dags för en kylskåpsrensning igen. Ja, och frysrensning också för den delen. Långt in i kylskåpet hittade jag en paket med halloumiost som legat sedan i somras, i grönsakslådan en halvtrist spetspaprika och i frysen hittades baconet och gräslöken
Frysrensning. Igen. En burk med rabarber står och är ledsen i frysen. Jag har ju redan gjort en rabarbermarmelad på bloggen, men denna blir lite annorlunda med kardemumma i
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Ännu mer frysrensning gott folk. Jag har tydligen varit alldeles för dålig på att ta hand om överflödet av bär i frysen, för nu måste jag spurta för att hinna göra plats för årets skörd
Det här med att äta mer fisk senaste året har gått lite bra men inte tillräckligt. Mitt mål var att äta fisk minst en gång i veckan och jag har nog inte riktigt lyckats med det tyvärr
Lite kyl och frysrensning så här dagarna innan avresa. Hittade några skivor lövbiff i frysen och i bloggarnas underbara värld hittade jag detta recept (lite á la Sara)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.