Vore mycket fräschare med bär & lite grädde…. Marmorera med en gaffel. Dulce deLecheBrownie. Dennabrownie fick jag tips om via en annan blogg men har ändrat receptet lite…
Jag testade dulce delechen tillsammans med ett av mina favorit bakverk – brownies. Jag har prövat mig fram länge för att försöka hitta det perfekta brownie-receptet, där brownien är kladdig men fast
Rör ner dulchedelechen och rör med en handvisp tills allt löst sig. Ojojoj, det här är nog den godast pannacottan jag ätit, medkaramelliserade pekannötter som har lite flingsalt i sig
Fast jag klurar lite på bakverk med tema semla. Undertiden får ni ett recept på härligt kladdiga Dulce deLecheBrownies, eftersom jag även varit insnöad på dulce deleche
I den här fudgen har jag samlat två av mina favoritingredienser, Dulce deleche och pecannötter. Pecannötterna har jag karamelliserat och saltat och det kompletterar fudgen perfekt
Ha över resten utav brownie smeten och sedan resten utav dulce delechen (samma taktik igen, klumpar jämt över hela formen, rör slarvigt runt med en kniv)
Det andra receptet jag provbakademed DDL kommer från bloggen Bakpassion. (Får inte koka torrt utan fyll på med lite vatten efter hand så att burken förbli täckt)
Jag vill ha mina brownies kladdiga men fasta och med mycket chokladsmak. Jag kokade mer Dulce deleche igår eftersom den första omgången tog slut väldig snabbt (den är farlig den där såsen) för att jag ville prova att baka medden
Under min frånvaro här på bloggen har jag hunnit med att ta studenten vilket innebar att jag var tvungen att lämna tillbaka både dator och kamera som jag lånat från skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.