Chokladkräm medextraprotein. Jag rörde samman fyllningen till mina snickersbounty, plattade ut en i en form och bredde på ett tjockt lager medproteinberikad chokladfyllning
Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för att konsistensen ska bli så bra som möjligt
) Med andra ord extra utrymme för massa god fyllning. En wrap med kycklingcurry tackar man aldrig nej till, verkligen inte om wrapen i sig är glutenfri, proteinrik och kalorisnål
Använd nu en rymlig plastbunke med tätslutande lock och häll ner salladen. 11 liter kokande vatten ½ vitkålshuvud 1½ dl solrosolja eller annan matolja 5 msk vitvinsvinäger ½ dl vatten 1 msk strösocker 2 msk oregano 2 tsk salt 1 krm finmalen svartpepparStrimla vitkålshuvudet med osthyvel för bästa resultat
Det är faktiskt så att Svenskar, tillsammans med norrmän äter mest tex-mex mat i hela Europa. Personligen älskar jag tacokvällar, men som vi alla vet, så är det sällan speciellt nyttigt med de flotta såserna, friterade chipsen & vita brödet
I dessa har jag proteinpulvermed smak av jorddgubb och frystorkade jordgubbar. Att göra själv sina proteinbollar eller -bars är roligt och billigare än att köpa från affären
(Jag brukar även ta med det fett/kött som blir över när jag putsat köttet som ska vara till, det ger lite extra smak) Slå sedan på rödvinet och sänk värmen till strax under medel, låt såsen reducera (koka ner) till hälften, utan lock
Häll allt i en matberedare med kniv. En riktigt god och enkel proteinbars att göra. Jättegoda som dom är, lite mer godis och energi riktigt med att doppa dom i mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.