Bönoringår då och då imin mat sen jag skrev Låt bönor förändra dittliv – Kokboken, ett både gott och mättande tillbehör som även fungerade bra som medicin mot minaklimakteriebesvär häromåret
Olja att steka i. havreris eller naanbröd. 2 st vitlöksklyftor. 1 msk ingefära, riven. 5 tsk sambal oelek eller chili. 1 st grönsaksbuljongtärning. 5 dl svarta bönor, kokta. 2 dl torkade svarta bönor som du själv blötlägger och kokar i förväg. 4 port valfritttillbehör tex
Passar så fintihopmed brysselkål, stora vitabönor, körsbärstomater och purjolök. Först ut blir en suverän brysselkålssallad, mildochkrämigmed en dressing som är en av de godaste jag har gjort, tror jag
Dela och skär squashen ibitaroch lägg i grytan tillsammansmed avsköljda vitabönor. Fräs det i en gryta iolivolja på medelvärme, så att löken blir blank och mjuk
Inlägget Fylld zucchinimedbönor, tomat ochpaprika dök först upp på Clean Eating by Annika. Tillsätt tomaterna i pannan tillsammansmed de avsköljda bönorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.